O nama - Web-ing

O Web Ing-u

Mi smo mlad, fleksibilan tim, koji traži kreativnost, posvećenost i kvalitet da bi postali glavni igrač u jednoj od najbrže rastućih industrija na svetu. Kompanija smo koja se oslanja na interne projekte i ponosna što imamo klijente koji su vrhunski u njihovim industrijama. Sa nama ćete značajno smanjiti troškove razvoja aplikacija.

Radeći proaktivno nudimo komunikacionu kulturu evropskih standarda. Zajedno sa klijentom razmišljamo i radimo. Ne izvršavajući slepo samo ono što se od nas traži, sebe stavljamo u poziciju klijenta i nudimo najbolje rešenje.

it outsource company in serbia

Privlačimo dosta visoko kvalifikovanih, visokoobrazovanih stručnjaka sa različitim iskustvima, koji uživaju u radu za nas i za naše klijente. Zbog toga su naši troškovi niski, a naše ponude se mogu uzeti po nominalnoj vrednosti: nema skrivenih troškova. Kad se suočavamo sa klijentovim problemima, prvo razmatramo efikasnost samog rešenja a zatim i ostale aspekte.

Čvrsto verujemo u Agile metodologije kao što su Scrum i Kanban. Ove metode promovišu česte povratne informacije i sveobuhvatnu otvorenu komunikaciju, što sprečava nesporazume i naredne greške. Da bismo omogućili transparentnost i agilnost komunikacije, koristimo veb alate za saradnju na dnevnom nivou.

 

Model saradnje koji preporučujemo je ono što nazivamo timom kao servisom (TaaS). Pored dobro uravnotežene cross-komunikacije timova za određeni zadatak, preuzimamo odgovornost za kvalitet i pravovremenost isporuke projekta. Agilnom metodologijom ispunjavamo Milestone-ove i sarađujući sa klijentima ispunjavamo rokove. Ipak, otvoreni smo i za korišćenje drugih metodologija u zavisnosti od želje klijenta (Waterfall, extreme programming…)

team Web-ing

TIM

Svaki član našeg tima ističe se u svojoj ličnosti, znanju i sposobnostima. Ali postoje četiri karakteristike koje svi dele i čine nas jakim timom:

  • PROAKTIVNOST
  • RAD PRAĆEN REZULTATIMA
  • TRANSPARENTNOST
  • ODANOST

Razvijamo softverska rešenja zajedno sa klijentima koja im daju poslovnu prednost i konkurentnost. Svakodnevno postavljamo pitanje: kako možemo još više uticati na poslovanje klijenata našim uslugama? To nas tera da napredujemo i stvaramo nova i bolja rešenja.

Naše usluge nisu samo kolekcija tehnologija i aktivnosti, već TIMSKI RAD.

Volimo izazove, naročito tehničke koje naš uigran tim rešava bez obzira na njihovu složenost.

web ing development it outsource company in serbia
Creating the best code for our clients